Dagens och lite annat

Humör: Glad
Gjort: Frukost, hämtat sten, fixat rabatt, diskat
Planer: Lägga in den vikta tvätten och vika lite till tvätt, bada och springa
Lyssnar på: Wilda som läser bok
Läser: Det här
Middag: Köttsoppa
Kläder: Jeans och t-shirt
Bästa: Wilda och vädret
Sämsta: Att jag måste vänta tills imorrn


Veckan som gått har varit dåligt på motionsfronten. Men jag börjar se ett mönster. Ett varannat-vecka-mönster. Ska nog börja analysera mig själv lite närmre. Kanske finns fler saker som händer varannan vecka.


Påsken har kommit och gått och visst är det skönt med långhelg! Har gjort ganska mycket. Varit på kalas, skjutit kulstig, ska nog bli en tradition tycktes det, Påskasmällen!, grillat hos fam Wahlström, tacos i Husby och lite annat. Är nöjd med helgen och speciellt med vädret. Så skönt med sol!


Wilda har blivit en hejare på ta sig fram så nu gäller det att vara med, annars åker både det ena och det andra in i munnen, eller så är hon helt plötsligt i ett annat rum!


Nehe, nu var denna stund över!

Vi ses!


Det går i vårens tecken

                                      
                                      
                                       
                                       
                                       
                                      


Måndag kväll

Ögonlocken är tunga, nästan så att jag inte orkar hålla dom öppna men ändå sitter man här. Känns inte som om det är dags för sängen riktigt än.

Vi har vart en tur till Örebro idag. Storhandlat på Willys, fixat prelle till Hugo och köpt ny bilstol till Wilda. Bilstolen inhandlades på babyproffsen. Den vi köpte fanns i grön, röd och svart. Den gröna var dock 300:- billigare än dom andra två. Varför, undrar jag. Så dåligt kan det inte gå att sälja dom gröna så att dom måste rea ut dom. Finns ju inte tusen andra färger att välja på direkt! När vi var på väg till kassan upptäckte vi att det var en fotograf i affären. Och vad gör man inte när man har världens charmtroll till dotter? Jodå, upp med henne på den skinnbeklädda stolen och sätt igång. Bilderna skulle komma på posten och vi får se om hon lyckades med några bilder då Wilda inte rynkar näsan vilket blev hennes grej under hela fotograferingen!

Fyra veckor har nu gått sedan jag började kampen mot mitt mål. 11 timmar och 55 min promenader och 4 timmar och 15 min löpning har gett mig -3,5kg, 2cm mindre "laggårsvägg", 1cm mindre mammamage (ja, jag vill gärna fortfarande kalla den det!!!) och framförallt glada hundar! Jag är rätt nöjd men det som känns allra bäst är känslan i kroppen. Jag känner mig pigg och på G liksom. Känns fint!

Allsvenskpremiär ikväll för ÖSK. Gick sådär. Spelade borta mot Djurgår´n = 0-1. Surt. MEN DET VAR INTE STRAFF!

Hopp hopp!

Helgen=avklarad

Söndag kväll. Wilda sover och det snarkar från soffan. Social familj jag har ;) Men men det ger ju mig lite ensamtid framför datorn och det är ju kul!

Helgen är avklarad och jag är nöjd.
Fredag kväll = häng med Malin och Anna. Trevligt trevligt!
Lördag dag = lite fix, promenad och springtur
Lördag kväll = Grillpremiär med famllijen Wahlström. Gott och trevligt. Wilda fick ett Pippitält efter flickorna vilket hon tyckte va toppen. Marika och Matilda stoppade in filtar och leksaker och Wilda ålade glatt efter!
Söndag fm = Sista rycket med Emmas 6 års present (lekstuga). Nu är det bara leveransen kvar!
Söndag efm = Bebbeglys i Lindesberg! 10 veckor gamla Hugo vart ut tittad!

Det var min helg. Hur var din?

Freitag!

Dagen ser precis ut som vanligt. Wilda sover nu, som vanligt. Jag sitter framför datorn, som vanligt. Tvättberget växer, som vanligt. Rix fm fyller mina öron, som vanligt. Ja, vad ska man säga...allt är som vanligt...and I like it!
Men till kvällen tar det vanliga slut. Det blir en girls night in med Anna och Malin! Sex and the city filmen och berra burra. Uj uj uj vad trevligt det ska bli. Blir aldeles för få sådana kvällar. Det fanns en gång i tiden där nästan alla helger spenderades i deras sällskap och det kan jag sakna massor. Visseligen är jag glad över att vi inte är 15 längre men vi hade kul! Och bara för att vi närmar oss 26 och allas våra liv ser annorlunda ut betyder ju inte det att vi fortfarande inte kan ha kul ihop! I miss my girls så kvällen ser jag fram emot i massor!

Imorgon drar samma sällskap till Lindesberg och en gammal kompis som fått sig en Hugo! Grattis Elin! Ska bli mysigt med lite bebbemys!

Ok, nu är det en hårsmån emellen. Vilken sekund som helst händer det. Vi räknar ner för snart kryper Wilda! Hon är så duktig och hon blir så glad när hon upptäcker att hon kan ta sig framåt. Fortfarande är det en blandning mellan ål och kryp men som sagt snart så!




Duapap! 

Torsdag, härma Åsa och vad sägs om en ny kamera!

Torsdag idag och solen är här även idag, så skönt. Man blir glad, pigg och livet känns toppen!

Nu tänker jag härma
Åsa. Hon har ett inslag hon kallar dagens vilket jag tycker är ett trevligt inslag så det tänker jag också börja med:

Humör: Uppåt
Gjort: Frukost och käder x2
Planer: Städa lite och en promenad
Lyssnar på: Rix fm
Läser: Nuförtiden bara NA
Middag: Bruna bönor, potatis och stekt fläsk vilket jag dock vägrar och äta så jag kör fiskbullar till potatisen.
Kläder: Jeans och stickad tröja
Bästa: Wilda och vädret
Sämsta: Tvättberget

Skulle jättegärna vilja ha en ny kamera. Är så trött på det jag har. Visst den duger ju men det går inte att ta klara närbilder och det går inte att ta bra bilder på saker långt bort. Lite synd eftersom vi använder kameran till att fota Wilda (närbilder) och fota djur (saker långt borta). En systemkamera skulle sitta som smeck men dom är ju så dyra. Fick ju vesseligen tillbaka på skatten men inte tillräckligt. 3000 är ju visseligen en bra början men det finns så många andra hål att fylla också. Ne, man skulle vinna lite pengar så man kunde handla lite!

Tjing!