I`m back!

För ca ett år sedan gjorde jag ett inlägg angående bockjakten och antalet trofeer min kära sambo hade på väggen. Jag skrev då att jag också ville ha ett horn där. Det blev inget det året men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge!! Nu sitter ett där undertecknat mig (dvs bocken är skjuten och snart sitter det ordninggjorda hornet på väggen)! En sextaggare lyckades jag med och lite makabert kanske men jag vart överlycklig!!!!

Idag ska vi på 25-års kalas hos Björne. Det ska bli trevligt. Har redan plockat fram kläder åt Sessa. Man bryr sig inte så mycket längre hur en själv ser ut, det är mycket roligare och klä henne i fina små kläningar! Ska försöka att komma dit ren iallafall :) så jag ska passa på att duscha medan min skrutta vilar middag för sen vet man aldrig vad hon har att bjuda på!
På återseende!


Blablabla

Hm...hade tänkt mig ett inlägg men jag hör kattungeliknande ljud från övervåningen så jag får lov att återkomma!
Tjing!

Blablabla

Hm...hade tänkt mig ett inlägg men jag hör kattungeliknande ljud från övervåningen så jag får lov att återkomma!
Tjing!

Rödgråtna ögon och lite uppmuntrande bilder...

                                                                        Hej då Tuija!

Gamla Buss fick åka till hundhimlen idag. Ibland kan man ju undra varför man skaffar djur när det är så jä-la jobbigt när dem försvinner. Tuija vart nästan 10 år innan hon fick lämna in pga av cancer. Vi gjorde ett försök att ta bort det men ibland går det inte som man vill. Hon var en riktigt speciell hund. Hon hade verkligen sin egen vilja och hon visade tydligt vad och tyckte och tänkte. Om hon skulle med och jaga tex så fick man fjäska för henne för råkade man skälla på henne straxt innan jakt då gav hon fan i att jaga. En morgon så vart hon och janne osams (antagligen så var hon på bänken och försökte sno mat) och när han åkte hemifrån gick hon upp och pinka och bajsa i hans säng. Det kallar jag protest! Som sagt så var hon mycket speciell och hon kommer att vara mycket saknad...
Men när vardagen blir grå så är det bra att ha någo t annat att tänka på:
 
Här sitter Wilda hos pappa vid brasan uppe i Norrland


Vi började på babysim igår, gick toppen bra. Wilda orkade dock inte mer än ca 10 min men det var kul så länge det varade!


På återseende!

Norrland, vacc och vägning!

Jag tror att jag har fått världens snällaste och lugnaste barn (med tanke på namnet och man kan börja skymta ett stänk av rött i hennes hår kanske detta bara är en period :) ) Förra fredan kopplade vi för the hausvägen (läs det precis som det står) och for nittio mil uppåt i landet, stannade en vecka för att sedan fara nittio mil hemmåt igen och jag kan inte minnas att våran Skrutta grät någonting förutom när hon var hungrig.
Japp, vi fick två älgar, grattis Pontus och Patrik!
Idag måndag har hon fått två sprutor i benen och, hör och häpna, hon grät knappt då heller ett litet rop bara sen var det OK igen! Vet iaf att Anna är impad av henne!!! Och självklart blev hon vägd också. Hela 5210g tung är min sessa nu och det har vi och tacka välling för. Tack den underbara människa som gjorde modersmjölkersättningen!
Nu ska jag gå och titta på mina älsklingar om dem har somnat uppe i soffan. Antagligen!
 Over and out!