Längesen nu!

Oj oj oj, nu var det längesen det blev en uppdatering här. Skärpning Carro!
Det har hänt en del sen sist. Världens bästa Wilda kryper som ett proffs, hon ställer sig upp (mot soffan och sängen, annars blir hon lite feg), låter som ett får, älg och ko och tutar som en bil. Hon har blivit så stor och lärt sig så mycket saker och nu går det med räserfart!!! Snart 1 år, mammas stora tjej!!
Skodan har växt till sig också och blivit en volvo, betat av vårruset har jag gjort och återsett gamla klasskamrater från 10 år tillbaka. Hänt en del ja....

Imorgon är det röd dag och Janne ska vara ledig = glad Carro! Vi ska bygga gungställning åt Wilda och kanske ge varann en extra puss under dagen för att fira 4 år tillsammans! Vi har hunnit med mycket på fyra år. Villa, volvo, vovve och Wilda! De fyra V:na! I like!


Lite vårfix i trådgården har också hunnits med!


Har varit lite dålig på det där med tandbostning på Wilda. Borstat har vi gjort men inte med tandkräm men nu så. Varje morgon efter vällingen då är det tandborstning med tandkräm som gäller och det går jättebra! När jag drar på tandkrämen på borsten så gapar redan Wilda!


Har funderat på hur man lägger ut en film på bloggen. Kastar ut den frågan till er och hoppas på lite hjälp?

Natti Natti!